Read this in English (click the link below):

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Έξοδος με παιδιά – η συνταγή της επιτυχίας

Διαβάστε το άρθρο στην Αγγλική/ Read this in English


Το να πας έξω για φαγητό όταν είσαι ελεύθερος, είναι εύκολο. Βάζεις τα καλά σου, παίρνεις  πορτοφόλι, και είσαι έτοιμος για μεγαλεία. Ραντεβού για φαγητό (προ γάμου); Σίγουρο στοίχημα! Το κρασί έχει γεύση φιλιού, ο χρόνος σου είναι αφιερωμένος στο να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου και στο να εκφράζεις το θαυμασμό αυτό. Όλα αλλάζουν όταν μπουν παιδιά στο προσκήνιο, όλα γίνονται πολύπλοκα. Το να πας για φαγητό κάπου, είναι πλέον μια φοβερή περιπέτεια. Ο χώρος (και ο χρόνος) ανήκει στα παιδιά. Ο γάμος με την αγάπη σου είναι γεγονός, αλλά το να μπορέσεις να απολαύσεις εκείνο το χαμόγελο που κέρδισε την καρδιά σου, είναι σαν άπιαστο όνειρο. Τα παιδιά έχουν τόση ενέργεια που είναι παντού… συνέχεια. Ακόμα και να γευτείς πλέον το κρασί είναι άθλος.

Αν όμως, αν το εστιατόριο μπορούσε να βοηθήσει με όλη αυτή την ανακατωσούρα? Εάν το εστιατόριο είχε στην έγνοια του αυτά τα «δύσκολα», και φρόντιζε για αυτές τις ανάγκες μικρών και μεγάλων; Πώς θα το βλέπατε, εάν το εστιατόριο είχε σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι γονείς να μπορούν να απολαύσουν λίγες στιγμές μεταξύ τους, ενώ τα παιδιά έπαιζαν και γελούσαν… λίγο μακριά από το τραπέζι σας; Πώς θα σας φαινόταν, αν το εστιατόριο είχε ένα επαγγελματικό παιχνιδότοπο για να διασκεδάζει ασφαλισμένα τους μικρούς του πελάτες;

Στο εστιατόριο Acropolis Tavern, ξέρουμε ότι σχεδιάζοντας μια γωνιά για παιδιά (ένα παιχνιδότοπο), δίνουμε σε εσάς την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ήρεμο γεύμα που να αξίζει τα λεφτά του. Από την πλευρά του γονέα, το κέρδος μιας εξόδου σε ένα εστιατόριο όπου έχει λάβει υπόψη και τις ανάγκες των παιδιών είναι ανεχτίμητο. Τα οφέλη είναι πολλαπλά και δεν είναι μόνο για τους γονείς, θα σας θυμίσουμε μόνο μερικά.

Όταν η έξοδος είναι σε ένα (πραγματικά) οικογενειακό εστιατόριο:
  • Έχεις ποιοτικό χρόνο με το εταίρο ήμισυ: Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στον παιχνιδότοπο, ειδικά όταν εκεί υπάρχουν και άλλα παιδιά. Τα παιδιά περνούν καλά, το ίδιο και εσύ. Είσαι έξω με τον άνθρωπο σου και μπορείτε να απολαύσετε ένα καλό κρασί, χωρίς να παρεμβάσεις από τα παιδιά.
  • Απολαμβάνεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα: Οι καλοί παιχνιδότοποι είναι συνήθως έξω, έτσι επισκεπτόμενοι ένα εστιατόριο με κάποιον, μπορείτε να απολαύσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ωραία έξοδο σε ένα οικογενειακό εστιατόριο με νόστιμο φαΐ, όπου τα παιδιά δεν είναι ανάγκη να κάθονται ακίνητα, αλλά μπορούν να είναι ελεύθερα, τρέχοντας και παίζοντας στον παιδότοπο δίπλα σας. Μπορούν να διασκεδάζουν ενώ τα παρακολουθείτε, απολαμβάνοντας ένα ωραίο καφέ λάττε ή ένα νόστιμο κομμάτι κεϊκ.
  • Μπορείς να συναντήσεις φίλους με δικά τους παιδιά: Τα παιδιά, μέσω της συναναστροφής,  μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, το ίδιο κάνουν και οι γονείς. Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για να συναντήσεις άλλους φίλους με δικά τους παιδιά (ή και χωρίς παιδιά). Οι μικροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το παιχνίδι που είναι «η φυσική τους γλώσσα», ενώ οι γονείς μπορούν να κοινωνικοποιηθούν με λιγότερο (ή περισσότερο) παιχνιδιάρικα θέματα.
  • Πραγματικά αποκτάς αξία για τα χρήματα που ξοδεύεις: Η Βιρτζίνια Γουλφ είπε κάποτε: «Κάποιος δεν μπορεί να σκεφτεί καλά, να αγαπήσει καλά, ή να κοιμηθεί καλά, αν δεν έχει φάει καλά». Για παράδειγμα, το να ξοδέψεις χρήματα για ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο δεν μπόρεσες να απολαύσεις επειδή το εστιατόριο στο οποίο πήγες δεν προέβλεψε για τα παιδιά, είναι πολύ επώδυνο.
Το εστιατόριο Acropolis Tavern, σας καλύπτει σε όλα. Με ένα ωραίο παιχνιδότοπο για τα παιδιά, μια μεγάλη ποικιλία από καλούδια και ωραία μουσική, είμαστε το εστιατόριο που θέλετε να επισκεφθείτε για το επόμενο οικογενειακό σας γεύμα. Είμαστε ανοιχτοί από η ώρα 10.30 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα και ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε!








Our Kids Menu prices
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.